Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

A tudatosan kiválasztott nemes plántálás sose látott erőt és imádni való képet hozott létre


Pár év telt el azóta, hogy feleszméltünk és meglepődtünk a modern média adta lehetőségeken - észleltük, hogy sokkal árnyaltabban, színesebben adhatunk át gondolatokat, mint kommunikáló „művészek”, sőt mennyiségileg többet is, egész tartalmakat, nem csak kis érdeklődést felkeltő vázlatokat.


Sokan vonzást éreztek, hogy üzeneteket fogalmazzanak meg, mint a modern média eszközeinek használásánál. Ilyen volt az a kísérletet is, melyben egy kertes ház udvarát a gazda átengedte az ősi természetnek. Gyönyörű ősfüves és virágos tengerré változott a terület, majd ebbe az „érintetlen” környezetbe később nemes virágokat is vetett.


Az eredmény lenyűgöző lett!

Betekintést nyújtani egy vidék és történelmi helyszíneinek függönyei mögé, hogy megerősödjön az „örökséggel rendelkező” tudat a résztvevőkben.


Sportkörökben is elismerést kiváltó teljesítménytúrákkal tágítani a résztvevők fizikai teljesítésének határait, hozzájárulni testi erőnlétük növeléséhez, szellemi önbecsülésük, kiválóságuk támogatásához.


Barátságok kialakítására egyedi miliőt biztosítani.


Lehetőséget adni arra, hogy aki ki szeretné fejezni nagyságát valamilyen területen, támogató társakra, elismerésre és fogadtatásra találjon.


Divatos embereknek együtt plántálni és együtt felnevelni ötleteket. Ez mindig is elbűvölő volt. Olyan események ezek, mint a diákévei alatt alkotó fiatal rendezvényei, amikor még nem kell felnőtt felelőséget vállalnia az alkotott műért. Nagyon büszkék szoktunk lenni, amikor egy-egy ilyen alkotásunk megállja a helyét a „felnőtt-világban” is.
Amikor megkérdez valaki bennünket, hogy most mire is készülünk valójában, ezt tudnánk válaszolni:


Egyrészt üzleti stratégia szerint dolgozunk. Másrészt együttműködést fejlesztünk résztvevők, érdekelt létesítmények, települések, régiók között. Kultúrát hozunk létre. Beemeljük tevékenységünket az értékalkotó tevékenységek közé. Elköteleződést hozunk létre. Kreatív gondolatoknak adunk helyet. Innovációkat helyezünk üzembe. A számunkra kívánatos környezet létrehozásán fáradozunk.


Kulturális mérnöki munkát végzünk abban a reményben, hogy környezetünk jutalmazni fogja ezt az érdeklődést.
A résztvevők kijelenthetjük, hogy kulturális mérnökök vagyunk, amit lelkesedéssel végzünk. Egymásért dolgozva megnyílik szemünk, hogy milyen fontos is a kultúra; új horizontokat nyitunk meg, melyekben cselekvően alakíthatjuk ki környezetünk jólétét a jövőben.

RÓLUNK MONDTÁK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis nibhelit penatibus magnis dis parturie eget.

Mason Robinson
Analyst

Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis pena tibus et magnis dis parturient montes, nascetur ipsum dolor sit amet.

Kelly Preston
Developer

Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci aliquenenan penatibus dis parturienmontes ultricies.

Christine Parker
UX Designer