Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

 • Tapasztalt túrázó vezeti, aki elvégezte a koppenhágai Egyetem „Fenntartható Turizmus-támogatva környezetünk közegészségét” kurzust
 • Sok éves kutatás és tapasztalatszerzés után megértette, hogy a történelem során helyettesítettük a testünk karbantartásáért felelős tevékenységet, a gyaloglást, egy célnak megfelelőnek tűnő alkalmassággal: a kocsival.
 • A GEOCOACHING vállalkozás, az embertársak iránt érzett felelősségből, most azon munkálkodik, hogy helyreállítsa ezt a megbomlott egyensúlyt: helyreállítsa a lábak szerepét. Ezért javasolja a honlapra látogatónak már az első pillanattól, hogy válassza a GEOCOACHING vállalkozást, hogy LÁBA LEGYEN A KOCSI! Ezt a mély meggyőződésünket a logónkba is befoglaltuk: örökség helyreállítással foglalkozunk.
  Tucatnál több YouTube videónk átfogó felvilágosítást nyújt a helyreállítás részleteiről. 
 • A koppenhágai Egyetem képzése stratégiákkal és üzletági politikákkal ruházza fel az abszolválót a fenntartható turizmus létrehozására az alacsony jövedelmű vidékeken és régiókban. Célunk, hogy indirekt módon, túraszervezéssel (geocoaching), bevonjunk egy széles tömeget túráink útvonalán elhelyezkedő alacsony jövedelmű vidékek és régiók felvirágzásába.
 • Ismert, hogy a sport rendezvények szervezése munkahelyeket és jólétet hoznak létre; részt vesznek a környezetvédelemben, a kulturális örökség megőrzésében, a szegénység enyhítésében. A GEOCOACHING ennek a világ szinten is jelentős szektornak a része szeretne lenni.
 • A sport rendezvény szektorban a magánvállalkozások töltik be a kulcsszerepet. Ezek a vállalkozások profitot kell, hogy termeljenek, hogy részt tudjanak venni a környezetvédelemben, hogy egy pozitív hatást tudjanak gyakorolni a szociális szférában. Mindezeket figyelembe véve szükséges belátni, hogy a versenyképesség a megkülönbözteti ezeknek a vállalkozásoknak a tevékenységét a jótékonykodástól és az adományozástól-ezért vannak túra díjaink. 
 • A GEOCOACHING úgy tervezi meg a havi túra szervezést, hogy a túrázók minden kategóriájának tudjon edzést ajánlani.

  Szervezési és nyomon követési megfontolásokból a túrázókat Senior, Junior, Kezdő, Komplex élményre vágyó kategóriákba soroljuk.

  A Senior túra útvonalak 20 km felettiek, a Junior útvonalak 15 és 20 km közöttiek. A Kezdők útvonala legfeljebb 14 km. Komplex élményre vágyóknak ajánljuk a Zagyva-túra és a Kastély-túra 5-5 szakaszát.
 • Senior túrázókat, akik új tájakkal, komplex élményekkel, külföldi önköltséges utakon pedig új terepekkel ismerkedhetnek meg a GEOCOACHING-on keresztül
 • Junior túrázókat, akik fejlődni akarnak a GEOCOACHING segítségével Senior szintre és el szeretnének jutni önköltségesen külföldre is  a GEOCOACHING-al
 • Kezdő túrázókat, akik el szeretnének kezdeni sportolni, szeretnének növekedni önbecsülésben, szeretnének egy „közösséghez” (túra) tartozni
 • Aki nemzetközi tapasztalatokat szeretne
 • Aki komplex élményekre vágyik a prémium Zagyva-túrán és Kastély-túrán
 • Aki érdeklődik a kulturális és természeti örökség helyreállítás iránt
 • Aki szereti a kihívásokat
 • Aki szeretné, hogy sport gyaloglási tevékenysége szakszerű felügyelet alatt legyen
 • Aki szeretne betekinteni egy vidék és történelmi helyszíneinek függönyei mögé, hogy megerősödjön benne az örökséggel rendelkező tudat
 • Aki barátokra vágyik
 • Aki egy (túra) közösséghez szeretne tartozni.
 • Senior túrázók- akiknek koordináljuk a szinten tartásukat, új helyekkel ismertetjük meg őket

A túra díja 6.000 Ft és tartalmazza: a túraszervezést, a túravezetést, túra specifikus frissítőket a túra kezdetén, minden szakaszra teljesítése után a szakaszra specifikus hűtő mágnest és elismerő oklevelet; új vásárlásnál 15%-os kedvezményt

 • Junior túrázók- akiknek van már tapasztalatuk túrázásban; akiknek Senior szintre fejlesszük képességüket

A túra díja 6.000 Ft és tartalmazza: a túraszervezést, a túravezetést, túra specifikus frissítőket a túra kezdetén, minden szakaszra teljesítése után a szakaszra specifikus hűtő mágnest és elismerő oklevelet; új vásárlásnál 15%-os kedvezményt

 • Kezdő túrázók- akiknek Junior szintre fejlesszük képességüket

A túra díja 3.000 Ft és tartalmazza: a túraszervezést, a túravezetést, minden szakaszra teljesítése után a szakaszra specifikus hűtő mágnest és elismerő oklevelet; új vásárlásnál 15%-os kedvezményt

 • Komplex élményre vágyók- a Zagyva-túra vagy Kastély-túra valamelyik szakasza

A túra díja 13.000 Ft, illetve 14.000 Ft és tartalmazza: a túraszervezés, a túra vezetés, az összes belépők fizetése, a kamara-vagy népzenei koncert a gyülekező helyen, a rendkívüli tárlatvezetés, az egészségügyi felügyelet a túra időtartamára, a buszos transzfer ára, frissítők 5-6 kilométerenként, pecsételős túra füzet, pecsét matrica, minden szakasz specifikumára jellemző mágnes, elismerő oklevél; új vásárlásnál 15%-os kedvezményt; ajándék annak a túrázónak, aki mind az 5 szakaszt teljesíti.

A komplex élményre vágyóknak

A tudatosan kiválasztott nemes plántálás sose látott erőt és imádni való képet hozott létre


Pár év telt el azóta, hogy feleszméltünk és meglepődtünk a modern média adta lehetőségeken - észleltük, hogy sokkal árnyaltabban, színesebben adhatunk át gondolatokat, mint kommunikáló „művészek”, sőt mennyiségileg többet is, egész tartalmakat, nem csak kis érdeklődést felkeltő vázlatokat.


Sokan vonzást éreztek, hogy üzeneteket fogalmazzanak meg, mint a modern média eszközeinek használásánál. Ilyen volt az a kísérletet is, melyben egy kertes ház udvarát a gazda átengedte az ősi természetnek. Gyönyörű ősfüves és virágos tengerré változott a terület, majd ebbe az „érintetlen” környezetbe később nemes virágokat is vetett.


Az eredmény lenyűgöző lett!

RÓLUNK MONDTÁK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis nibhelit penatibus magnis dis parturie eget.

Mason Robinson
Analyst

Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis pena tibus et magnis dis parturient montes, nascetur ipsum dolor sit amet.

Kelly Preston
Developer

Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci aliquenenan penatibus dis parturienmontes ultricies.

Christine Parker
UX Designer